Over ons

 

jasmine aangepast
Jasmine Angehrn
Als verloskundige mag ik vrouwen en hun partners begeleiden in een speciale fase van hun leven. Want een kind ter wereld brengen is een bijzondere en intense tijd met veel emoties. Ik vind het prachtig om te zien dat iedere vrouw deze periode op haar eigen manier beleeft en dat ik dan de persoonlijke aanpak daarbij vind. Daarnaast ben ik overtuigd van de eigen kracht van elke zwangere vrouw.
Ik ben afgestudeerd (1990) in Zwitserland en heb daarna een aantal jaren in verschillende ontwikkelingslanden als verloskundige gewerkt. Na die mooie ervaring, heb ik besloten om me in Nederland te vestigen en ben ik opnieuw in Amsterdam afgestudeerd (1993). Vanaf 2001 werk en woon ik met mijn gezin in Weesp. Van 2012 tot 2016 heb ik het project Midwives4Mothers (een samenwerking met verloskundigen uit Marokko). Sinds 2011 ben ik bevoegd om verloskundige echo’s te doen.

 

 

 

 

 

 

annet klein
Annette Feije
Al 15 jaar werk ik in de praktijk als praktijk assistente. Daarnaast geef ik de zwangerschapscursus B Prepared en heb ik een website die gespecialiseerd is in voedingsbeha’s: www.all4mum.nl.
Het is ontzettend leuk zwangere vrouwen waar mogelijk te helpen en ondersteunen in hun zwangerschap.
Met mijn gezin woon ik in Weesp, ik heb 2 zonen van 12 en 9 jaar.

 

 

 

 

 

 

nico aangepast
Nicolette Passmann
Ik ben geboren in Duitsland in een klein plaatsje vlak over de grens bij Venlo. Na mijn geboorte verhuisden mijn ouders (Duitse papa, Nederlandse mama) naar een klein dorpje in de buurt van Venlo. Daar heb ik gewoond totdat ik naar de Verloskunde Academie in Amsterdam ging. Sinds 2009 woon ik met veel plezier in Amsterdam. Sinds 2014 mag ik met veel plezier en enthousiasme in deze praktijk als verloskundige werken.
Toen ik negen was, wist ik het al: ik wil verloskundige worden! Ik kwam op het idee tijdens mijn zus haar diploma-uitreiking van de middelbare school. De docenten vertelden bij elke leerling welke studierichting ze op gingen. Een van die leerlingen ging naar de zogeheten ‘vroedvrouwenschool’. Ik wist niet wat dat was en vroeg aan mijn moeder om uitleg. Ze vertelde het en daar werd mijn interesse geboren. Vanaf dat moment wist ik dat ik verloskundige wilde worden en keek en las alles wat ik over dit onderwerp kon vinden. Ik werd gegrepen door de impact van een nieuw leven. In 2009 mocht ik eindelijk beginnen met de opleiding tot verloskundige in Amsterdam. Daar ben ik in 2013 afgestudeerd. Het werken als verloskundige was alles wat ik me erbij had voorgesteld: het mogen begeleiden van deze enorm bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders en het telkens weer mee mogen maken van het wonder van het leven: de geboorte van een kind.